Forever Aloe Bits N Peaches

Forever Aloe Bits N Peaches
Views: 3708 Cod produs: 077
27,25€ Fără TVA: 25,00€
Cant: Cumpără
  • Toate proprietăţile binefăcătoare ale Forever Aloe Vera Gel
  • Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera
  • Gust înviorător  şi proaspăt de piersică
  • Ideal pentru copii

Prezentare generală

Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.

De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.

Aloe Bits N’ Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!

Ingrediente

Gel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpă), fructoză, aromă naturală de piersică, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant).

CONŢINUT: 1 litru

Administrare

A se agita înainte de folosire.

A se păstra la frigider după desigilare.

Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

Pe
5 ( 5 / 5 )
Am folosit Bits N Peaches impreuna cu Garlic Thyme pentru geardioza cronica cu fistule la copii. Rezultatele au fost peste asteptari, dupa 3 luni au disparut si cicatricile. Pentru mai multe informatii vedeti ce-am scris la Garlic Thyme.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: