Forever Essential Oil At Ease

New Forever Essential Oil At Ease
Views: 1027 Cod produs: 509
31,88€ Fără TVA: 25,71€
Cant: Cumpără

Mix 100% pur de uleiuri esențiale - Perişor, Lavandă, Eucalipt, Coriandru,Tămâie, Rozmarin, Muşeţel, Busuioc şi Oregano - care se întrepătrund pentru a-ţi oferi armonie, calm și liniște interioară.

Ingrediente

Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Linalool, Coriandrum Sativum (Coriander) Fruit Oil, Boswellia Carterii Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene, Anthemis Nobilis Flower Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Thymus Capitatus (Origanum) Herb Oil, Geraniol, Eugenol.

Administrare

Se poate utiliza:

- ca odorizant pentru haine

- în aromaterapie – vaporizat în aer prin difuzoare speciale (în birou, casă, saloane SPA, firme, saloane de înfrumuseţare).

Instrucţiuni pentru utilizare zilnică:

Diluează 2-4 picături de ulei esenţial cu 10 picături bază de uleiuri sau altă loţiune, pentru uz extern sau în aromaterapie. A se păstra la frigider după desigilare.

PRECAUŢII:

Uleiurile esenţiale naturale sunt foarte concentrate şi trebuie folosite cu grijă. Nu le utilizaţi altfel decât conform instrucţiunilor. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. A nu se aplica pe pielea iritată sau cu leziuni. Solicitaţi ajutor medical de specialitate în caz că produsul este înghiţit. Evitaţi contactul cu ochii şi alte zone sensibile. În cazul sarcinii, alăptării sau ori de câte ori există o problemă de ordin medical se va consulta medicul înainte de utilizare. A nu se folosi în cazul copiilor mici. Întrerupeţi utilizarea în cazul apariţiei unei iritaţii. A se păstra la loc uscat şi răcoros. Nu utilizaţi produsul dacă sigiliul este distrus sau lipseşte.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: