Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen
Views: 2957 Cod produs: 026
15,10€ Fără TVA: 13,85€
Cant: Cumpără
  • Supliment alimentar esenţial
  • Bogat în vitamine şi minerale
  • Conţine toţi aminoacizii esenţiali
  • Produs de calitate superioară, obţinut prin liofilizare
  • Produs obţinut din materie primă nepoluată
  • Benefic pentru piele

Prezentare generală: 

Polenul este „pulberea fertilă” a florilor. Albinele îl culeg şi îl duc în stupi, folosindu-l ca hrană. Fără polen nu ar exista plante, arbori sau flori; chiar şi noi depindem de el. Polenul oferit în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice. Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îi păstrează nealterate calităţile nutritive. Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.

Polenul de albine conţine un larg spectru de substanţe nutritive care ajută la menţinerea sănătăţii. Dintre acestea amintim vitaminele complexului B şi vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi administrate zilnic. Polenul de albine mai conţine vitaminele D, E, K şi beta-caroten (vitamina A), plus numeroase minerale, enzime şi co-enzime, acizi graşi de provenienţă vegetală, carbohidraţi, proteine, precum şi 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esenţiali, pe care organismul uman nu îi poate sintetiza. Polenul de albine conţine lecitină, care există în mod natural în fiecare celulă şi facilitează metabolismul lipidic. Substanţele nutritive din polenul de albine sunt imediat asimilate şi uşor absorbite de organism.

Forever Bee Pollen poate contribui la buna funcţionare a sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.

Ingrediente: 

Polen de albine 500 mg

Alte ingrediente: Miere, acid stearic, dioxid de siliciu, lăptişor de matcă

CONŢINUT: 100 tablete (500 mg fiecare)

Administrare: 

Se va începe cu ¼ tabletă pe zi, iar apoi se va mări treptat doza, până la 1 tabletă de 3 ori pe zi.

Pe
5 ( 5 / 5 )
Am 25 de ani si fac sport, intotdeauna am avut si am incredere in ceea ce vine din natura. Folosesc 2tb/zi, 1dimineata, 1seara, dupa antrenament cu 250ml apa imediat dupa pentru a ma mentine sanatos si energic.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: