Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis
Views: 3480 Cod produs: 027
31,56€ Fără TVA: 28,95€
Cant: Cumpără
  • Imunostimulator natural
  • Îmbogăţit cu lăptişor de matcă
  • Conţine 22 de aminoacizi şi complexul vitaminei B

Prezentare generală 

Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. Denumirea „propolis” provine din limba greacă şi înseamnă  „înaintea oraşului”, adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe. Propolisul are o istorie de peste 5000 de ani. Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii.

Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural. Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente.

Ingrediente

Propolis de albine 500 mg

ALTE INGREDIENTE: Miere, proteine izolate din soia, pulbere de roşcove, dioxid de siliciu, aromă de migdale, acid stearic, croscarmeloză sodică, lăptişor de matcă. Conţine soia şi migdale.  

CONŢINUT: 60 tablete

Administrare

1 tabletă de 2 ori pe zi. Consultaţi medicul înainte de folosirea acestui produs sau a oricărui alt supliment alimentar.

Pe
5 ( 5 / 5 )
Eu sunt vanator, am 45 de ani si am guta. Am aflat ca propolisul topeste in timp acele ace de acid uric care se formeaza la articulatii, si am urmat o cura de sase luni cu Bee Propolis 2tb/zi 1dimineata-1seara, Berry nectar 50ml dimineata inainte de masa si masaj local usor cu Aloe Heat Lotion si MSM amestecate. Spre surprinderea mea dupa cateva zile au inceput sa se amelioreze durerile.Cele 2 Lotiuni se folosesc in cantitati mici pentru masaj, noi ajutand prin masaj usor ca o mangaiere cremele sa ajunga prin piele la articulatiile dureroase.
Pe
5 ( 5 / 5 )
Am aflat ca propolisul este bun pentru infectii urinare, pentru pietre la rinichi, la fiere si intrucat aveam astfel de probleme, am cumparat acest produs impreuna cu Berry nectar si ceai si am facut o cura de sase luni. Rezultatele au fost peste asteptari. La ecograf mi sa spus ca am calculi renali de mici dimensiuni inainte de inceperea curei, si dupa 6 luni, perioada in care am invatat sa beau si apa, aproximativ 30ml/kgcorp bauta gura cu gura, calculii au disparut.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: