Forever Bee Honey

Forever Bee Honey
Views: 3393 Cod produs: 207
16,62€ Fără TVA: 15,25€
Cant: Cumpără
  • Recipient practic, uşor de manevrat, cu tentă fumurie pentru a preveni deteriorarea calităţii nutrienţilor sub acţiunea luminii solare
  • Produs bogat în carbohidraţi. De asemenea, conţine minerale precum calciul şi fosforul
  • Îndulcitor natural, uşor asimilabil

Prezentare generală

Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri. De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate,  o adevărată comoară  nutriţională. Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă. Mierea este bogată în ingrediente necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi.

Forever Bee Honey conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / linguriţă. Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.

Ingrediente

Miere de albine pură  

CONŢINUT: 500 g

Administrare

Poate fi consumată ca atare sau ca îndulcitor natural al alimentelor.

Pe
5 ( 5 / 5 )
eu folosesc mierea de 5 luni sunt foarte multumita nu ma pot desparti de ea .baetelul meu racise avea doar 10 luni iar cum sunt contra medicamentelor iam dizolvat o jumatate de lingurita de miere in fructe date prin blender numai in 3 zile ia trecut raceala .iam repetat in ficare dimineata pe ne mancate in cele 3 zile.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: