De sezon rece

Rss
Write By: admin Published In: De sezon rece Hits: 763 Comment: 1

În perioada sărbătorilor, suntem tentați să facem excese de tot felul, mai ales în alimentație: cârnăciori, jumări, șunculiță, salată de boeuf cu multă maioneză, jambon, pastramă, piftie, sarmale etc., toate stropite din belșug cu licorile lui Bachus. Aceste excese se reflectă pe cântar, și dacă nu pe cântar, atunci sigur la analize medicale. Pentru a ajunge din nou la parametrii normali, vă recomandăm, pe lângă mișcare, programul de detoxifiere Clean 9, format din:

 

Mai mult...
Write By: admin Published In: De sezon rece Hits: 575 Comment: 0

Ai simțit că-ți pierzi energia în timpul zilei?

Dar când vine vorba de petrecut? Reziști până în zori?

Oboseala ne atinge pe toți într-un moment sau altul. 

Vestea bună e că avem soluții pentru tine! Vezi mai jos!

 

Mai mult...
Write By: admin Published In: De sezon rece Hits: 486 Comment: 0

hidratare ten piele iarna

Iarna îşi pune mereu amprenta asupra tenului nostru. Temperatura scăzută de afară şi căldura din interior usucă pielea, ce dă senzaţia că „strânge", provocând disconfort. Am simţit cu toţii aceste senzaţii la un moment dat şi de aceea ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva sugestii despre cum poți combate neplăcerile iernii.

 

Mai mult...
Write By: admin Published In: De sezon rece Hits: 586 Comment: 0

​​​​​​

                                                                     îngrijire personala femeie bărbat

Cu siguranță îți dorești ca și în sezonul rece să arăți și să te simți cât mai plăcut(ă), din cap până în picioare. Noi am selectat pentru tine produse-cheie care să îți asigure, printr-un program zilnic de îngrijire personală, punerea în evidență a atributelor frumuseții, vigorii, prospețimii și strălucirii. Vei aprecia acest set pentru excepționalul gel de Aloe vera patentat, unul dintre cei mai importanți hidratanți naturali. 

 

Mai mult...
Write By: admin Published In: De sezon rece Hits: 475 Comment: 0

set pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Pentru unii dintre noi, iarna este perioada în care ne place să stăm în casă, să privim focul din şemineu şi poate să mâncăm şi să bem mai mult decât în mod normal. Dar sunt şi persoane care se bucură de lunile reci, ies în zăpadă şi sunt active. Pentru ele avem produsele perfecte!

Mai mult...