COPII SĂNĂTOȘI: SOLUȚII PRACTICE ȘI NATURALE LA ÎNDEMÂNA MĂMICILOR CU PRODUSE FOREVER – partea a III-a

Write By: admin Published In: Evenimente Created Date: 2016-03-27 Hits: 485 Comment: 0

mamici si tatic cu copii

Dacă ai ratat întâlnirea de zilele trecute dedicată sănătății copiilor  / n-ai apucat să prinzi toate informațiile / vrei să ai acces ușor la produsele prezentate... ai noroc! Ți-am pus la dispoziție în această serie de articole înregistrările de la eveniment, cât și link-urile pentru fiecare produs menționat.

 

 

Liudmila a vorbit mămicilor prezente în sală despre beneficiile produselor Forever pe care ea le-a folosit și le folosește pentru copilul ei – Iannis Vladislav Andrei - de 2 ani și 4 luni (la data articolului :)):

 

 

Tatic povestind

 

 

 

 

 

 

Dumitru a povestit despre experiențele lui în menținerea sănătății băiatului său, Luca, de 5 ani și jumătate.

Pentru temperatură, a folosit și folosește Aloe Heat Lotion în amestec cu Aloe Propolis Creme (masaj ușor).

Atunci când Luca a avut un episod de vomă și scaune diareice, a folosit Forever Aloe Vera Gel.

În loc de acadele și bomboane, Luca preferă Forever Kids, care îi și mărește imunitatea și îi dă necesarul de vitamine.

Dumitru iubește Aloe Propolis Creme pentru că îl ajută ori de câte ori se întâmplă să aibă mici accidente la serviciu (fiind constructor).

Pentru calmarea mâncărimilor de piele pricinuite de alergii sau bubițe (bubat), Dumitru a folosit Aloe Lotion (crema albastră).

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucica, mama lui Eric, avea probleme din cauza unei dermatite seboreice manifestată prin scalp iritat care i-a dat multă bătaie de cap. Aloe Jojoba Shampoo și  Aloe-Jojoba Conditioning Rinse au ajutat-o să scape după un timp de această neplăcere.

Pentru hidratarea corectă a pielii, Lucica împreună cu familia ei se spală cu Aloe Hand & Face Soap.

Forever Absorbent-C este consumat de toată lumea pentru mărirea imunității.

Când apar julituri sau lovituri de la joacă, Lucica știe că trebuie să folosească pentru copil Aloe First pentru curățarea și badijonarea acestora.

Atunci când nepoțicii ei, Ana, i-au dat dințișorii, ajunsese să facă temperatură și nu putea să adoarmă de durere, iar soluția comună n-avea niciun efect. Atunci Lucica a apelat la Forever Bright Toothgel...   

 

 

 

mamica povestind

 

 

 

 

 

 

Mihaela folosește Aloe Hand & Face Soap ca demachiant pentru că nu o ustură ochii. De când cunoaște produsele, a folosit foarte multe și a nominalizat Forever Aloe Vera Gel și Forever Aloe Berry Nectar. Pentru un aport suplimentar de vitamine și fier, mai ales în perioada de alăptare, fetița ei – Anastasia – având numai 4 luni, intenționează să consume Forever Pomesteen Power (bombă de antioxidanți) + Forever Aloe Bits N Peaches.

Mihaela știe că alimentația ei corectă aduce copilului său, prin alăptare, toate vitaminele, mineralele și substanțele de care micuța are nevoie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liliana Hoarca - Forever

 

 

 

Liliana este mămica lui Andrei Ionuț Victoraș, 2 ani și 2 luni și a povestit mamelor prezente la întâlnire cum folosește produsele Forever de când s-a născut cel mic.

Produsul lor vedetă este Aloe Hand & Face Soap pentru că  are pH neutru, pe copil nu-l ustură ochii și îi catifelează pielea îl folosește și ca șampon, produce spumă abundentă.

Cu pasta de dinți Forever Bright Toothgel – cu aromă naturală de mentă, masează gingiile copilului când îi ies dințișorii și imediat se calmează durerea. Această pastă de dinți nu conține fluoruri, este bună la gust și chiar dacă micuțul o înghite, nu-i dăunează.

Aloe Propolis Creme – cremă excelentă pentru hidratarea și refacerea pielii, a folosit-o pentru vindecarea buricului la câteva zile de la naștere, apoi pentru foliculită, pentru iritații la fuduleț. Tot pentru iritații ale pielii copilului folosește Aloe Ever-Shield - deodorant ce conține gel stabilizat de aloe vera.

A povestit cum, după o căzătură a copilului, i-a dat pe limbuță în locul unde se despicase ușor cu Aloe Vera Gelly (crema verde)  care calmează rapid leziunile cutanate minore. A doua zi limba nu mai era inflamată.

Produse dragi copilului: Forever Kids – multivitamine delicioase din legume și fructe, Forever Bee Honey – miere cu polen și propolis, ca îndulcitor natural.

Când a avut stare de vomă, copilul a înghițit Aloe Blossom Herbal Tea - ceai cu gust delicios și Forever Aloe Berry Nectar – suc natural cu gust dulce-acrișor.

Ea, pentru că alăptează și acum, consumă Forever Aloe Bits N Peaches – băutură cu aromă de piersici sau Forever Aloe Berry Nectar – sursă naturală de vitamina C și transmite substanțele nutritive pentru stimularea imunității și copilului prin lapte.

Are foarte multe experiențe cu produsele Forever.

Recomandă cu încredere produsele Forever tuturor mămicilor pentru că e foarte mulțumită de sănătatea copilului cu care până acum nu a ajuns niciodată la spital și nici nu i-a administrat tratament alopat.

 

 

 

 

Contactează-ne aici dacă ai nevoie de mai multe informații și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Tu ai folosit deja vreuna dintre aceste soluții pentru tine sau copilul tău? Împărtășește aici experiența ta pentru a-i ajuta și pe ceilalți să ia decizia corectă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să dai un like & share ca să ajungă și la oamenii dragi ție.

Mulțumim!

Leave A Comment

Captcha