COPII SĂNĂTOȘI: SOLUȚII PRACTICE ȘI NATURALE LA ÎNDEMÂNA MĂMICILOR CU PRODUSE FOREVER – partea a II-a

Write By: admin Published In: Evenimente Created Date: 2016-03-25 Hits: 435 Comment: 0

Mamici fericite la intalnire dedicata sanatatii copiilor si un baiat victorios

Dacă ai ratat întâlnirea de zilele trecute dedicată sănătății copiilor  / n-ai apucat să prinzi toate informațiile / vrei să ai acces ușor la produsele prezentate... ai noroc! Ți-am pus la dispoziție în această serie de articole înregistrările de la eveniment, cât și link-urile pentru fiecare produs menționat.  

 

Mirela consumă, împreună cu familia, de 10 ani produsele Forever și a avut multe de povestit. Ea a prins încredere în calitatea produselor după ce a rezolvat în numai 3 săptămâni o alergie manifestată la fetița ei în zona buricului și în spatele urechii pentru care putea să ajungă la operație.

Pentru o intoxicație alimentară a fetiței, Mirela a folosit cu succes Forever Aloe Vera Gel, Aloe Vera Gelly (crema verde) și Aloe First.

Alunecând pe gheață, în timp ce căuta să-și mențină echilibrul, fiica ei - Anda - și-a forțat nervul sciatic. În urma unui astfel de eveniment, recuperarea durează o lună, o lună și jumătate în sistemul clasic. Pentru recuperarea în numai 3 zile a fiicei, a folosit Aloe Heat Lotion în amestec cu Aloe MSM Gel – gel de aloe vera cu Metil-Sulfonil-Metan (masaj ușor), iar intern Forever Active HA – acid hialuronic sub formă de tablete.

Mirela folosește ca odorizant în casă toate uleiurile esențiale Forever.

Pentru că fetița ei consumă din când în când și alimente tip fast-food (cum fac mai toți copiii), Mirela a hotărât să îi suplimenteze alimentația cu Lite Ultra Vanilla Pouch sau Lite Ultra Chocolate Pouch – supliment alimentar care conține vitamine, minerale și aminoacizi.

În cazul unei nepoate în vârstă de 1 an și 7 luni cu stafilococ auriu contactat în spital, urmând sfaturile Mirelei, mămica acesteia i-a curățat cavitatea bucală, inclusiv limba care era încărcată, cu Forever Bright Toothgel și intern i-a dat Forever Aloe Bits N Peaches.

 

Anca a făcut cunoștință cu produsele Forever cu foarte mulți ani în urmă, atunci când a folosit pentru prima dată Aloe First și Aloe Hand & Face Soap. Dintotdeauna a avut probleme cu tenul, îi era teamă să pună orice pe față până să întâlnească săpunul lichid.

Avea alergie la mentă, nu putea să consume nici măcar ceaiul de mentă. Produsul pe care îl iubește foarte mult este Forever Aloe Berry Nectar, care împreună cu Aloe Blossom Herbal Tea se pare că au ajutat-o să scape de alergia la mentă.

Pentru că are probleme cu pielea, întotdeauna când pleacă în concediu pune în bagaj Aloe Sunscreen Spray + Aloe First. Aceasta în urma unei experiențe triste pe care a avut-o la mare în urmă cu câțiva ani când a avut pielea arsă de soare.

 

Contactează-ne aici dacă ai nevoie de mai multe informații și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Tu ai folosit deja vreuna dintre aceste soluții pentru tine sau copilul tău? Împărtășește aici experiența ta pentru a-i ajuta și pe ceilalți să ia decizia corectă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te rugăm să dai un like & share ca să ajungă și la oamenii dragi ție.

Mulțumim!

 

Continuarea: aici

Leave A Comment

Captcha