COPII SĂNĂTOȘI: SOLUȚII PRACTICE ȘI NATURALE LA ÎNDEMÂNA MĂMICILOR CU PRODUSE FOREVER – partea I

Write By: admin Published In: Evenimente Created Date: 2016-03-17 Hits: 1580 Comment: 0

copii care se distreaza cu baloane la un eveniment Forever

Tot mai multe mămici sunt interesate de menținerea / îmbunătățirea sănătății copiilor. Îngrijorarea pornește de la îmbolnăvirile frecvente și vizitele dese la medic în urma cărora micuții înghit multe medicamente de sinteză, cu efecte secundare binecunoscute. Câteva exemple: tratamentul medicamentos pentru paraziți afectează ficatul; antibioticele, prin definiție, înseamnă “împotriva vieții”; antiinflamatoarele și diureticele afectează, în timp, rinichii. Descoperă cum îți ferești copilul de asemenea riscuri în acest articol.

 

 

Ca o alternativă naturală în tratamentul paraziților intestinali de tip oxiuri, giardia, toxocara, toxoplasmoză, mămicile folosesc cu succes Forever Garlic-Thyme (usturoi cu cimbrișor), împreună cu Forever Aloe Bits N’ Peaches (gel de aloe vera cu piersică) și Forever Kids (vitamine din fructe și legume).

Vitaminele Kids cu gust delicios de fructe sunt folosite ca “momeală” pentru paraziți, Bits N’Peaches este pansament intestinal, iar Garlic-Thyme joacă rol de “killer” al paraziților.

În urma consumului îndelungat de antibiotice, se distruge flora intestinală, ceea ce duce la scăderea imunității și la apariția de fungi (“ciuperci”), pe care cu cât le tratezi mai bine, cu atât dezvoltă forme din ce în ce mai rezistente la tratamente.

  • Ca alternativă în restabilirea florei intestinale, mămicile dau copiilor Forever Aloe Vera Gel, împreună cu Forever Active Probiotic (6 tipuri de bacterii bune - probiotice), cu rezultate foarte bune. Aloe Vera Gel ajută la curățarea și refacerea tractului intestinal și pregătește terenul pentru probiotice. Acestea au 6 straturi succesive de bacterii bune care se dizolvă fiecare acolo unde trebuie: în colon, în intestinul subțire, în intestinul gros și în stomac.
  • Pentru fungi (ciuperci), mămicile au folosit Forever Aloe Vera Gel; Forever Bee Propolis (propolis naural sub formă de tablete) care se sparge între dinți pentru a curăța inclusiv cavitatea bucală, traheea și esofagul. Cine nu are dinți s-o facă îl poate înghiți :) ; Aloe First (spray de 473 ml din plante în amestec cu propolis) care se folosește pentru curățarea cavității bucale – se poate și înghiți întrucât nasul, gâtul și urechile au contact cu aerul și sunt organe externe; Forever Bright Toothgel (pastă de dinți fără fluor) care se folosește pentru curățarea cavității bucale (inclusiv a limbii, care trebuie curățată în mod special cu ajutorul unei periuțe cu răzuitoare).

Descoperă ce spun chiar cei mici despre Forever Bright Toothgel în clipul următor:

 

Te invităm să descoperi mai multe în cadrul evenimentului privat Stil de viață pentru copii sănătoși, organizat luni, 21 martie 2016, ora 18.00, la sala de conferințe din Craiova a companiei Forever Living Products, pe str. Maria Tănase, nr. 11. Acolo ne vor împărtăși din experiența lor cu aceste alternative mămici care folosesc de mult timp suplimente alimentare (și nu numai) ca adjuvante în menținerea sănătății copiilor lor. Avem și un oaspete special care ne va vorbi liber despre experiențele lui cu produsele Forever: Tudor Ioan Curelea, în vârstă de 6 ani :)

Intrarea este liberă pentru persoanele invitate. Dacă dorești să participi, te rugăm să ne contactezi aici.

 

Iată imagini de la evenimente anterioare:

 

Eveniment dedicat copiilor, la care au participat peste 100 de persoane: mămici, tătici și bunici

 

Auditoriu format din copii la un eveniment Forever in Craiova  Parinti prezenti la un eveniment Forever

Eveniment educativ cu copii, părinți și bunici

 

Copii care danseaza la un eveniment Forever cu Mosul

În 2014, Moșu’ a oferit 48 de cadouri copiilor care au participat la eveniment. Yeee!

 

/>  Mosul imparte cadouri copiilor Forever

 În 2015, Moșu’ a oferit din nou cadouri copiilor participanți la sărbătoare. Micuții s-au înghesuit să povestească despre produsele Forever pe care le cunosc și le consumă :)

 

Care este experiența ta cu produsele Forever? Ai întrebări? Lasă-ne un comentariu.

Pentru că ești o persoană interesată și îți plac informațiile din acest articol, te rugăm să le faci să ajungă și la oamenii dragi ție. Mulțumim!

Vezi și partea a II-a

Leave A Comment

Captcha