DACĂ TE-AI ARS ÎN VAMĂ (SAU ÎN ALTĂ PARTE)

Write By: admin Published In: Sezonul estival Created Date: 2015-07-27 Hits: 782 Comment: 0

Sursa foto

Te-ai dat zmeu și ai stat la soare fără protecție solară? Cam dureros, nu? Citește mai departe ca să vezi ce-i de făcut...

 

Pe plajă sunt oameni care nu folosesc produse pentru protecție solară pentru că au impresia că acestea nu le dau voie să se bronzeze. Din cauza aceasta, foarte mulți se aleg cu arsuri grave ale pielii. Întotdeauna când plecăm în concediu, este bine să avem în geanta de plajă câteva remedii în cazul în care am abuzat de statul la soare:

 

 

 Aloe First (comandă aici) - sub formă de spray, conținând gel  stabilizat de aloe vera, propolis, alantoină, extract de flori de gălbenele  și alte 9 extracte de plante, este primul produs pe care îl luăm în bagaj  datorită beneficiilor lui în alinarea arsurilor pielii, inclusiv cea a  scalpului. Se aplică pe piele și se masează ușor. Calmează usturimea  și ajută la refacerea pielii, oprind formarea bășicilor (asta în cazul în  care nu am adormit la soare ca să avem arsuri foarte grave). Este  ușor de aplicat, ideal și pentru copii, care sunt tot timpul în mișcare.

 

Aloe Vera Gelly (comandă aici) - sub formă de gel transparent de aloe vera, se aplică în strat generos pe porțiunile cu piele arsă. Calmează și regenerează țesuturile. Acest gel versatil, hidratant și calmant este ideal pentru aplicare după expunerea la soare și calmează iritațiile chiar și pentru pielea foarte sensibilă.

 

 

Poți afla mai multe despre avantajele Aloe First și Aloe Vera Gelly de la Dr. Zenovia Mateescu (Medic specialist MG-adulţi, Consultant beauty&skincare&makeup) aici (pag. 11)

 

 Aloe Lotion (comandă aici) - cremă hidratantă pe bază de aloe vera  care conține ulei de jojoba, elastină, colagen și vitamina E. Este  emolientă și se întinde foarte ușor pe piele. Te ajută la menținerea  supleții și catifelării pielii după o zi la soare.

 

 

 O alternativă la Aloe Lotion este Aloe Moisturizing Lotion (comandă  aici) – emulsie hidratantă pe bază de aloe vera care conține elastină, colagen  și vitamina E.

 

Dacă le ai la îndemână și ai uitat să te aprovizionezi cu produse împotriva arsurilor UVA și UVB, poți folosi Aloe Lotion/Moisturizing Lotion și Aloe First, doar că trebuie să le aplici mai des, cam din oră în oră.  

 

Produsele pe care vi le recomandăm au fost testate de noi în mai multe țări de soare pline, cum ar fi România, Egipt, Tunisia, Spania sau Italia.   

 

Dacă nu știai deja, îți dăm o veste bună:

Beneficiezi de un discount de 15% dacă vrei să cumperi de peste 150 RON!

Lasă-ne un mesaj aici și îți arătăm cum :)

 

Bronzat plăcut!

 

Ai întrebări? Lasă un comentariu mai jos...

Leave A Comment

Captcha