CA SĂ NU TE ARZI ÎN VAMĂ (SAU ÎN ALTĂ PARTE)

Write By: admin Published In: Sezonul estival Created Date: 2015-07-13 Hits: 739 Comment: 0

protectie solara funny

Sursa foto

 

Este vară, bine-mi pare

Nu vreau să mă ard la soare!

 

De-a lungul anilor, drumurile noastre ne-au purtat și în țări de soare pline (Egipt, Tunisia, Spania, Franța, Italia) unde la nivelul nisipului temperaturile sunt atât de mari încât un ou pus în nisip se coace în câteva minute.

 

aloe sunscreen spray protectie solara 30

Pentru plajă și împotriva arsurilor solare am avut întotdeauna la noi crema Aloe Sunscreen (cumpără aici) sau spray-ul Aloe Sunscreen Spray (cumpără aici) cu acțiune dublă asupra razelor UVA și UVB, cu factor de protecție solară (SPF) 30. Acestea au asigurat protecție atât pentru adulți, cât și pentru copii. Se mențin pe piele chiar și după 40 de minute de activitate acvatică.

 

aloe sunscreen protectie solara 30

 

 

Cum afectează razele solare UVA și UVB pielea ?

 

Lumina solară conține în principal două tipuri de radiații ultraviolete: de tip A (UVA) și de tip B (UVB). Ambele tipuri provoacă modificări cutanate, însă între acestea există mari diferențe. Reține că A vine de la Ageing – îmbătrânire cutanată, iar B de la Burning – arsură. UVA pătrund în straturile profunde ale pielii, provoacă deshidratare cutanată, apariția ridurilor, pierderea elasticității și hiperpigmentări (pete brune), fiind responsabile de apariția gradată a semnelor îmbătrânirii cutanate. UVB produc o gamă largă de leziuni la suprafața pielii, de la înroșiri (eritem actinic) până la erupții cu vezicule (bășici pe piele), bule, leziuni precanceroase și cancere cutanate.

 

Prea "medical"? Poți să afli mai multe în acest clip animat(or) marca Ted-Ed, tradus în română:

 

 

Poți descoperi mai multe despre avantajele Aloe Sunscreen (Spray) de la Dr. Zenovia Mateescu (Medic specialist MG-adulţi, Consultant beauty&skincare&makeup) aici (pag. 10)

 

 

balsam buze sun lips cu aloe

Ca să nu avem neplăceri cu buze uscate, crăpate sau chiar arse, folosim întotdeauna Forever Sun Lips (cumpără aici), un balsam pentru buze calmant, care ajută la protejarea ţesutului delicat al acestora.

 

 

flawless bb creme cu protectie solara

Sursa foto

 

 

În ultimul timp, când plecăm în concediu în zone însorite, avem cu noi o cremă de ultimă generație care hidratează tenul, corectează imperfecțiunile, diminuează aspectul ridurilor fine, oferă pielii un aspect impecabil, este îmbogățită cu Aloe vera, asigură factor de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, este un must-have pentru orice femeie (sau bărbat fără prejudecăți) care își dorește să ascundă imperfecțiunile fără a obține efectul de ten încărcat: Aloe BB Creme (cumpără aici).

Dacă nu știai deja, îți dăm o veste bună:

Beneficiezi de un discount de 15% dacă vrei să cumperi de peste 150 RON!

Lasă-ne un mesaj aici și îți arătăm cum :)

 

Bronzat plăcut!

 

Alte întrebări? Lasă un comentariu mai jos...

Leave A Comment

Captcha