SETUL “PENTRU UN TEN DE INVIDIAT... ȘI IARNA” – SECRETUL PENTRU O PIELE HIDRATATĂ ȘI ÎN SEZONUL RECE

Write By: admin Published In: De sezon rece Created Date: 2014-12-28 Hits: 511 Comment: 0

hidratare ten piele iarna

Iarna îşi pune mereu amprenta asupra tenului nostru. Temperatura scăzută de afară şi căldura din interior usucă pielea, ce dă senzaţia că „strânge", provocând disconfort. Am simţit cu toţii aceste senzaţii la un moment dat şi de aceea ne-am gândit să-ţi prezentăm câteva sugestii despre cum poți combate neplăcerile iernii.

 

ÎNDEPĂRTEAZĂ CELULELE MOARTE

Folosirea unui produs special pentru exfoliere ajută la îndepărtarea celulelor moarte, expunând un strat nou de piele, cu aspect mai sănătos. Cei mai mulţi dintre noi ratează însă, din păcate, acest pas esenţial din rutina de îngrijire a pielii.

Recomandarea noastră: Forever Aloe Scrub.

Folosește acest produs care îți curăță porii în profunzime și îți evidențiază un ten „înnoit”, radios, datorită formulei sale cu microsfere solide din ulei de jojoba, suspendate în gel de Aloe vera. Îl poți utiliza zilnic pe pielea corpului și tenului, eliminând astfel straturile de celule moarte.

 

REHIDRATEAZĂ-ŢI PIELEA

În lunile reci, pielea necesită mai multă protecţie faţă de factorii nocivi de mediu, ca să nu mai vorbim de acel plus de hidratare. Utilizarea unei loţiuni hidratante uşoare nu este suficientă iarna, aşa că ai grijă să alegi o cremă care să penetreze pielea în profunzime.

Recomandarea noastră: Aloe Propolis Creme.

Te ajută să-ți menţii sănătatea şi tonicitatea pielii, datorită texturii sale dense, onctuoase. Îți hidratează pielea în profunzime, îți calmează iritaţiile minore, minimalizează apariția acneei și îți protejează pielea faţă de agresiunile din mediul extern.

 

INTERIOR Şl EXTERIOR

Nu doar ceea ce aplici pe piele ajută la menţinerea sănătăţii şi aspectului ei frumos. Este la fel de important şi ceea ce aduci în interior. Consumul de fructe şi legume proaspete contribuie la sănătatea pielii tale. Şi îi poţi oferi susţinere suplimentară.

Recomandarea noastră:

1.  Forever Royal Jelly. Consumă acest supliment bogat în nutrienţi: proteine, minerale, aminoacizi, enzime, vitaminele A, C, D și E și complexul B și recâștigi forță, energie, stimulezi metabolismul și reduci efectele stresului cotidian.

2.  Forever Arctic-Sea, bogat în acizi graşi Omega-3 şi Omega-9, este un must-have în sezonul rece, întrucât te ajută la menţinerea hidratării cutanate.

 

HIDRATEAZĂ-TE

Iarna optăm, de obicei, pentru băuturi calde sau chiar fierbinţi, din care nu lipsesc cafeaua sau ciocolata caldă. Nu uita, însă, că băuturile cu cofeină produc deshidratare.

Recomandarea noastră: Aloe Blossom Herbal Tea

Răsfață-te cu acest ceai calmant cu gust delicios şi aromă bogată, din plante și condimente, ce nu conţine cofeină şi este ideal pentru reconfortarea trupului şi a spiritului.

Leave A Comment

Captcha