“PENTRU IUBITORII SPORTURILOR DE IARNĂ” – SETUL MUST-HAVE PENTRU O IARNĂ ACTIVĂ

Write By: admin Published In: De sezon rece Created Date: 2014-12-27 Hits: 488 Comment: 0

set pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Pentru unii dintre noi, iarna este perioada în care ne place să stăm în casă, să privim focul din şemineu şi poate să mâncăm şi să bem mai mult decât în mod normal. Dar sunt şi persoane care se bucură de lunile reci, ies în zăpadă şi sunt active. Pentru ele avem produsele perfecte!

Aloe Sunscreen Spray

N-a fost niciodată mai uşor să-ţi protejezi pielea de efectele nocive ale razelor soarelui. Aloe Sunscreen Spray, cu o formulă rezistentă la apă, se aplică rapid, iar Aloe vera şi vitamina E din formula sa hrănesc, hidratează şi revitalizează pielea. Produsul posedă SPF 30, cu spectru complet, protecție UVA și UVB.

 

Aloe Moisturizing Lotion

Loţiune ce hidratează pielea în profunzime, oferind protecţie împotriva capriciilor vremii şi vântului. Este ideală pentru mâini, ten şi corp şi poate fi aplicată oricând, la nevoie. Formula sa unică combină calitățile gelului de Aloe vera stabilizat, alantoinei, uleiului din miez de sâmbure de caise, uleiului de jojoba, colagenului solubil, elastinei hidrolizate și florilor de romaniță. Această emulsie densă este indicată epidermelor uscate, crăpate sau lezate.

 

Aloe Heat Lotion

După o zi lungă şi activă, Aloe Heat Lotion relaxează muşchii obosiţi, conținând agenți cu puternic efect de încălzire locală. Hidratează şi calmează durerea musculară apărută după eforturi fizice intense, datorită ingredientelor atent selectate precum gelul de Aloe vera, mentolul şi uleiul de eucalipt. Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat, fiind special realizat pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera contribuie la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Produsul este recomandat și pentru copii.

Leave A Comment

Captcha