“ÎNGRIJIRE PERSONALĂ PENTRU EA ȘI EL” – SETUL IDEAL CA SĂ ARĂȚI FRESH IARNA

Write By: admin Published In: De sezon rece Created Date: 2014-12-25 Hits: 594 Comment: 0

​​​​​​

                                                                     îngrijire personala femeie bărbat

Cu siguranță îți dorești ca și în sezonul rece să arăți și să te simți cât mai plăcut(ă), din cap până în picioare. Noi am selectat pentru tine produse-cheie care să îți asigure, printr-un program zilnic de îngrijire personală, punerea în evidență a atributelor frumuseții, vigorii, prospețimii și strălucirii. Vei aprecia acest set pentru excepționalul gel de Aloe vera patentat, unul dintre cei mai importanți hidratanți naturali. 

 

Aloe Lips

Probabil cel mai bun balsam pentru buze. Are gel de Aloe vera, jojoba şi ceară de albine. Îți calmează, hidratează şi catifelează buzele uscate sau crăpate, menținându-le bine hidratate, moi și frumoase. Îl poți purta perfect în buzunar, oriunde. Îți asigură protecție optimă vara sau iarna, la mare, la munte sau acasă.

 

Aloe Ever-Shield

Îți recomandăm acest deodorant solid care asigură un îndelungat efect de protejare împotriva mirosului de transpiraţie axilară. Cu un parfum plăcut, are în compoziţie gel de Aloe vera stabilizat şi nu conţine săruri de aluminiu - substanțe nocive. Aloe Ever-Shield nu îți pătează îmbrăcămintea. Îl poți utiliza imediat după epilare.

 

Aloe Hand & Face Soap

Îți asigură curățirea și hidratarea pielii, posedă o formulă biodegradabilă cu pH echilibrat și acțiune delicată și nu-ți irită ochii. Este ideal ca șampon pentru copii sau adulți. După utilizare, pielea ta este perfect curată, moale, suplă și mătăsoasă. Ea îl poate folosi și ca demachiant. El îl poate folosi și ca spumă de ras.

 

Aloe-Jojoba Shampoo

Acest șampon cu pH neutru combină proprietățile gelului pur de Aloe vera cu cele ale uleiului natural de jojoba. Folosește-l împreună cu întreaga familie pentru un păr curat, moale, strălucitor şi uşor de pieptănat!

Gelul stabilizat de Aloe vera are o acțiune benefică asupra părului, dar şi asupra scalpului. Îl poți folosi indiferent de tipul tău de păr, chiar şi în cazul părului gras-seboreic şi al mătreţei.

Uleiul de jojoba, datorită calităţilor sale emoliente, îți restabilește cantitatea de apă pierdută la nivelul pielii şi firului de păr, îndepărtându-ți delicat excesul de sebum, redând volum părului. Reface tija şi vârfurile înspicate. 

 

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Iubește-ți părul! Tratamentul condiţionant, de refacere, cu acest balsam care conţine gel stabilizat de Aloe vera, jojoba, agenţi anti-electrostatici (pentru a nu atrage particule de praf) şi agenţi care previn degradarea firelor despicate la vârf, devine imperativ pentru a-ți menţine părul sănătos sau la schimbarea look-ului. Are pH neutru.

 

Aloe Bath Gelée

Îți recomandăm un duş revigorant sau o baie relaxantă cu un gel spumant cu acţiune delicată şi efect hidratant.  Obţinut din gel de Aloe vera stabilizat şi din plante medicinale europene, Aloe Bath Gelée hidratează profund şi activează circulaţia. Îți poți masa ușor pielea corpului cu ajutorul unei lufe sau al unui burete, cu mișcări circulare, în scopul unei curăţiri eficiente, îndepărtării celulelor moarte din straturile cutanate superficiale şi redării aspectului fin, catifelat al pielii. Rezultatele vor vorbi de la sine!

Leave A Comment

Captcha