Categorii

Aloe Vera

 

            Aloe Barbadensis Miller. Un nume care merită știut. Există peste 400 de specii de aloe ce cresc în regiunile aride ale planetei. Fiecare are beneficiile sale, dar o singură specie este recunoscută de milenii pentru proprietățile sale calmante magice... Aloe Barbadensis Miller. Cunoscută drept una dintre cele mai renumite plante, despre care au fost descoperite mențiuni încă din anul 2200 i. Hr., pe plăcuțele de lut sumeriene, Aloe vera a fost lăudată în decursul istoriei pentru proprietățile sale naturale de calmare, răcorire și hidratare. Este cunoscută pentru calmarea arsurilor minore, starea de bine și hidratarea pielii supuse agresiunilor și chiar pentru susținerea capacității naturale de regenerare a pielii. 

 

         

         Cu ajutorul științei, inovației și devotamentului echipei noastre științifice și de dezvoltare, Aloe Vera of America își dedică eforturile pentru ca tu să beneficiezi de Aloe vera de cea mai bună calitate.

         Pentru a se asigura că produsele sale sunt de cea mai bună calitate, Forever cultivă Aloe vera pe propriile plantații, evitând utilizarea ierbicidelor și a pesticidelor.

         Plantele sănătoase cresc într-un mediu sănătos. Atât pe plantațiile noastre din Texas, cât și pe cele din Republica Dominicană folosim capre și oi ce se mișcă liber pentru a controla, astfel, creșterea buruienilor și a crea o fertilizare 100% naturală. Aceasta ne permite să avem recolte excelente, fără a compromite, însă, sănătatea plantelor de aloe sau a mediului.

          Fermierii Forever recoltează manual frunzele de aloe, tratându-le cu foarte mare grijă. Angajăm fermieri locali și creăm condiții de muncă excelente. Siguranța locurilor de muncă oferite, dar și a salariilor trezesc invidia comunităților învecinate. 

           Frunzele sunt procesate în cel mai scurt timp de la recoltare pentru a se obține cel mai pur și cel mai proaspăt gel de Aloe vera, cu toate calitățile intacte. Gelul nostru de Aloe vera este obținut direct din pulpa frunzei și este stabilizat cu ajutorul unui proces special, patentat. 

           Cheia în succesul Forever este angajamentul pentru calitate și puritate - de la plantare și îngrijire până la recoltare și producție. Plantele de aloe de la Forever sunt îngrijite atent cu același nivel de implicare și respectând aceleași standarde înalte de calitate care se regăsesc în fiecare dintre produsele companiei. De la plantă la produs la tine.