Categorii

Oportunitatea Forever Aloeverybody

Bine (că) ne-ai găsit!

 

Probabil că te întrebi ce-i cu animația de mai sus. Frumoasă, nu? Nu, n-am pus-o doar de  asta. O să înțelegi imediat. Dacă ai ajuns aici, înseamnă că-ți dorești una sau mai multe din următoarele (poate chiar toate!): 

- să ai un stil de viață de invidiat-- pardon, admirat 

- să călătorești peste mări și țări

- să ai timp și bani să faci ce-ți place

- să ai parte de satisfacție în plan profesional

- să arăți și să te simți bine

- să te dezvolți personal / profesional 

- să-ți îndeplinești un vis propriu și personal

Știm, suntem mai ceva ca Mama Omida :) Hai să vedem cum devin dorințele tale realitate împreună cu noi...

 

De ce noi?

- Lucrăm cu un brand devenit lider mondial în Aloe Vera și produse apicole care a crescut constant de peste 35 de ani (în România de peste 17): Forever Living Products activează cu succes în aproape 160 de țări, are o cifră de afaceri de peste 2,6 miliarde USD și nu are datorii. Asta pentru că ajută milioane de oameni din întreaga lume să arate mai bine, să se simtă mai bine și să-și traiască visurile

- Produsele Forever sunt de calitate premium – certificată - cu beneficii de excepție și se adresează unui public larg, dornic să aibă un stil de viață mai bun și o viață mai sănătoasă – există, practic, cel puțin un produs pentru fiecare. Iar dacă intri în clubul nostru, poți ajunge să le cumperi cu discount de până la 48%(!)

- Beneficiezi de training și susținere dacă decizi să începi afacerea. Ca să nu mai vorbim de bonusuri și stimulente: călătorii în întreaga lume, bonusuri în bani, o mașină nouă, recunoaștere pentru munca depusă, socializare și training cu lideri Forever din întreaga lume. Printre altele :)

- Ai parte de un instrument puternic – site-ul nostru, care devine și site-ul tău – pe partea de social media, dar la care poți face trimitere și offline.

 

Uite cum funcționează treaba:

 

1. Pe scurt:

 

2. Pe lung (canalizează-ți atenția cam 20 de minute pentru că ai multe lucruri interesante de aflat, după cum o să vezi):

Mică analogie: Imaginează-ți câte pietre ai putea căra singur de la un punct A la un punct B și câte pietre ar putea căra încă 8 inși de la punctul A la punctul B. Chiar dacă ar fi să câștigi numai 10% (procent mediu) din ce fac ceilalți 8, asta înseamnă că vei câștiga 80% fără niciun efort din partea ta. Tocmai ne-am făcut produsele pietre? Da... prețioase! :)

 

Ți-aduci aminte de imaginea de la început? Dacă nu, e-n regulă, o ai și mai jos. Înțelegi acum probabil frumusețea ei și la nivel practic. Asta e puterea marketing-ului prin recomandare. Și îți stă la dispoziție. Intră în clubul nostru privat Aloeverybody și hai să o valorificăm împreună!

 

Aplică aici pentru a intra în club, cu mesajul “Vreau în club!” și noi o să-ți spunem ce ai de făcut exact:

Stai liniștit(ă), datele tale vor fi în siguranță cu noi (nu vor fi vândute/închiriate către terțe persoane)

 

Bineînțeles, ca orice club privat care se respectă, o să avem o “taxă” la intrare. Taxa înseamnă consumație. Nu poți să stai într-un club fără să consumi, nu? :) Uite, ca să nu spui că nu suntem finuți, îți oferim - gratuit - un webinar și un e-book despre un kit cu produse excepționale pentru sănătatea și frumusețea ta și celor dragi ție. Acest kit îți oferă și startul rapid în dezvoltarea unei afaceri Forever și în călătoria extraordinară către libertate financiară, timp liber și succes.

 

Ne vedem în club!