Categorii

Recunoaștere, vacanțe exotice, prestigiu...

Aloeverybody

 

Vrei să începi această activitate?  

 

Super!

 

Noi o să te ghidăm pas cu pas. Pentru început, primești un BONUS: îți oferim - gratuit - un webinar și un e-book despre un kit cu produse excepționale pentru sănătatea și frumusețea ta. Acest kit îți oferă startul rapid în dezvoltarea unei afaceri Forever și în călătoria extraordinară către libertate financiară, timp liber și succes.

 

Tu trebuie doar să ne trimiți numele tău și adresa ta de e-mail prin formularul de contact. A, și un mesaj prin care să ne transmiți că ești pus(ă) pe fapte mari :)

 

Stai liniștit(ă), datele tale vor fi în siguranță cu noi (nu vor fi vândute/închiriate către terțe persoane).

 

 

Marketing prin recomandare în 3 pași în cadrul companiei Forever

 

La fel ca tine, și ceilalți oameni beau ceai, se spală pe dinți, pe păr, pe față, pe corp, se îngrijesc, folosesc suplimente alimentare pentru corectarea carențelor din organism, vitamine și minerale pe care le cumpără din supermarket, farmacie sau plafar.

 

Pasul 1: schimbi sursa de aprovizionare și cumperi profesional produse consumabile 100% naturale, din propria afacere Forever, câștigând sănătate, frumusețe și bani. Gama de produse corespunde sectoarelor de piață aflate în continuă dezvoltare: Fitness/Sport, Wellness/Starea de bine, Managementul greutății, Beauty/Frumusețe, Vitalitate/Sănătate, de foarte bună calitate, cu garanție de satisfacție.

Pasul 2: fiind foarte mulțumit(ă) de raportul preț-calitate-cantitate al produselor Forever consumate, folosești marketingul prin recomandare și înveți oamenii să-și facă cumpărăturile din propria afacere Forever.

Pasul 3: prietenii tăi îți urmează exemplul.

 

De câte ori ai vândut ponturi prietenilor? Ai primit ceva în urma acestor ponturi, în afară de - eventual - o mulțumire? :)

Peste 10 milioane de oameni de pe glob câștigă în afacerea Forever venituri între 100€ - peste 100.000€ lunar făcând marketing prin recomandare.

 

Rolf Kipp - numarul 1 mondial al companiei Forever Living Products

 

 

Vrei să fii și tu Proprietar de Afacere Forever (Forever Business Owner)?

Alege aici un FBO care să te îndrume!