Categorii

Povestea mea

 

Victor Sass si Ludmila Sass impreuna cu Rex Maughan

„Am dorit întotdeauna să fiu propriul meu stăpân, să am un program flexibil și să câștig nelimitat; mi-au plăcut recunoașterile, cadourile și excursiile”

 

Sunt cel mai norocos om din lume pentru că dau fiecărei zile valoare.

Am avut succes întotdeauna când am stat lângă oameni de succes, adică oameni hotărâți, responsabili, pozitivi, dinamici, cu visuri mărețe.

Astazi, eu atrag oameni care merg alături de mine visând la o lume mai bună și mai frumoasă.

Succesul se transmite.

 

Când eram mic am învățat în familie, de la tatăl meu, cât de benefice sunt plantele pentru sănătate.

Mi-am construit propriile afaceri încă din 1990.

Am dorit întotdeauna să fiu propriul meu stăpân, să am un program flexibil și să câștig nelimitat; mi-au plăcut recunoașterile, cadourile și excursiile. Înainte de Revoluția din 1989 nu am avut parte de toate acestea atât cât îmi doream pentru că eram prins în colivia veveriței, fiind angajat și cu mulți șefi.

 

În anul 2001 am luat contact cu sistemul de afaceri Network Marketing (Marketing în rețea) datorită soției. De abia în anul 2005 am avut deschiderea să accept schimbarea în stilul meu de muncă. Atunci am realizat că am șansa să lucrez cu o companie puternică, bogată, cu prezență pe plan internațional pe toate continentele. Această companie este Forever Living Products din America, lider mondial în produse pe bază de Aloe vera. La baza succesului companiei stau produse excepționale, consumabile, exclusiviste, de cea mai bună calitate, care se bucură de remarcabilele proprietăți ale plantei Aloe vera, prezentă în majoritatea acestora și sunt consumate de milioane de oameni din întreaga lume.

 

Am început ”Afacerea la cutie” cu mai puțin de 500 €. Am cumpărat cutia cu produse pentru întreaga familie la prima întâlnire Forever la care am participat.

Pentru că sunt un câștigător, mi-am propus să muncesc pentru a face această afacere să lucreze pentru mine. În anul 2007 m-am calificat în Planul de Marketing, împreună cu soția, la nivelul de Manager. Este un Plan de Marketing generos, fără retrogradări, într-o afacere globală unică.

 

În anul 2010 am decis să renunț la celelalte afaceri și să lucrez full-time pentru business Forever.

Am construit o rețea de oameni care consumă produsele și recomandă produsele și afacerea, bucurându-se de noul stil de viață. Dintre aceștia, trei și-au  dorit să urce în Planul de Marketing și i-am ajutat să se califice la nivelul meu de Manager.

 

Am reușit să îmbin munca cu distracția. Pe lângă alternative naturale pentru sănătatea mea și a familiei, am obținut multiple oportunități de sporire a venitului, șansa de a-i ajuta pe alții să devină mai sănătoși și mai prosperi, viza de America pentru 10 ani pentru mine și soție, excursii și vacanțe exotice în Europa și Africa, recunoaștere, dezvoltare personală și mulți prieteni.

 

Astăzi, oportunitatea de afaceri Forever este mai la îndemână ca oricând, oricui și oriunde. Dacă vrei să știi mai multe, contactează-mă și vino să lucrăm împreună pentru a transforma visurile tale în realitate. Cu atitudinea și entuziasmul necesare, putem forma o echipă extraordinară.

 

Cu încredere în succesul nostru,

Victor Sass, Manager

http://pka-reality.sk/wp-content/uploads/2014/03/Fotolia_Telefonsymbol1.jpg

 

(004)0722.39.89.54

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgzbKoiV2srOgF2QRKxlvZNvXo4V8Sdkbwt0ISK9K5aUx1--Rs

 

victor_sass@yahoo.com

fb.com/Aloeverybodyofficial

http://stuartforster.com/wp-content/uploads/2013/08/Website-Symbol-transp2.png

aloeverybody.com

twitter.com/aloeverybody

plus.google.com/117903127344771418598